Да намерите оригинален подарък за бебе не е лесна задача, особено ако самите вие все още не сте родители. Какво ще е полезно за бебето? С какво се занимава и какво носи? Какво ще улесни или зарадва родителите му? И най-вече: как да кажете на това важно бебе „обичам те“ по оригинален и запомнящ се начин? Все въпроси, на които не е лесно да намерите отговор.

Разбира се, можете да влезете в най-близкия бебешки магазин и да вземете първото сладко бебешко нещо, което видите. Можете и да сте по-старателни, като поднесете качествен бебешки комплект Guess в красива, подаръчна метална кутия от Tediko. Но ако искате наистина оригинален подарък за бебе, който да разкрие личното ви отношение, ще трябва да се постараете малко повече.

Като специалисти по отглеждане на бебета, ние в Tediko можем да ви предложим наистина оригинален подарък за бебе като перфектен начин да изразите своята обич и загриженост по запомнящ се начин. Ето кои са любимите ни 6 варианта.

Интелигентна постелка 5в1

Това е наистина оригинален подарък за бебе, който може да се ползва години наред. Интелигентната бебешка постелка 5в1 е изключително практична и мултифункционална. Прилича на матрак от няколко части, който може да се пренарежда и използва в 5 различни варианта – като меко килимче за игра, подвижен матрак за пътуване, барбарон за сядане, тунел или къщичка за „тайно място“. Долната му страна е от pvc и може да се почиства с мокра кърпа. На нея детето ще може да развива двигателните си умения години наред, а за родителите му ще бъде истинско удобство да имат такъв мултифункционален оригинален подарък за бебето си.

Комплект калъф за паспорт и табелка за багаж

Ако семейството обича да пътува, то вашият оригинален подарък за бебето може да е луксозен комплект калъф за паспорт и табелка за багаж за мъничето. В нашия магазин ще откриете модели на бранда Widdop&Co, част от които имат красива, посребрена декорация.

Оригинален подарък за бебе с отпечатък на ръчичка или краче

Отпечатъкът от бебешка ръчичка или краче е не само мила декорация за детската стая, но и сантиментален спомен както за родителите, така и за самото дете, когато порасне. На много места ще откриете рамки за снимки с отпечатъци, но ние сме ви подготвили уникални предложения на марката Baby Art, сред които любимите ни са:

·         преносима нощна лампа с отпечатък с бои, която детето може да използва години наред;

·         кубчета с отпечатъци с боички, които да се превърнат в любима играчка и емоционален спомен за цял живот;

·         метър за стена, по който детето може да слага отпечатък с боички в различни възрасти;

·         метални или дървени кутии за гипсова отливка, в които споменът да е на защитено място.

Луксозни кутийки за бебешки съкровища

Още няколко бебешки съкровища заслужават да бъдат пазени за цял живот, затова следващото ни предложение за оригинален подарък за бебе е комплект посребрени кутийки за кичур и зъбче. Знаем, че подобни вещи се предлагат навсякъде, но този път говорим за изключително елегантни, трайни и здрави кутийки, които могат да издържат на предизвикателството на времето и да съхранят за цял живот тези сантиментални спомени за детето и родителите му.

Нощна лампа

Всички деца се боят от тъмнината, но ако нощната им лампа е техен приятел, всичко ще е наред. Затова в Tediko предлагаме огромна колекция от специално създадени нощни лампи за бебета и деца, които имат формата на играчки и светят меко, проектират звездички на тавана и/или пеят приспивни песнички, а някои от тях дори могат да се гушкат в леглото, за да донесат светлина в страшните детски сънища. Ние сме на мнение, че това е много мил и оригинален подарък за бебе, който ще се използва години наред и ще създаде емоционална връзка между вас и детето.

Овлажнител или йонизатор за въздух

Такъв избор не е точно популярен, но да поднесете овлажнител или йонизатор за въздух със сигурност е практичен и оригинален подарък за бебе. Така ще осигурите на малкото човече най-важното – здраве и чист въздух през цялата година.