Знаем, че обичате да пазарувате на промоция, особено така наложителните дрехи и играчки за децата. И още повече – коледни подаръци! Ние в Tediko пък обичаме да ви даваме тази възможност и особено искаме усмивките по Коледа да стават още повече и по-големи. Ето защо нашият Черен петък за детски играчки и дрехи не е Black Friday, а Black Month и ще продължи през целия ноември!

Прочетете всичко за коледното ни намаление и после напълнете количката си с подаръци от нашия Черен петък за детски играчки.

Черен петък за детски играчки – през целия ноември

В Tediko и тази година стартирахме Черен петък за детски играчки на 1 ноември и ще го продължим до края на месеца. Тоест през целия месец ще имате възможност да закупите играчки за деца на всякаква възраст с намаления до 50%. Звучи чудесно, нали?

Цените за детските подаръци, които ще намерите в нашия Черен петък за детски играчки, започват от 7,42 лв. Да, точно толкова малко!

А колко струва най-скъпият детски подарък? Дори най-скъпите детски играчки в Black Month в Tediko имат големи отстъпки през целия ноември. Но ние вярваме, че усмивките на радостните деца са безценни. Затова сме се погрижили в каталога ни да присъстват истински качествени и безопасни играчки, с които малчуганите да играят дълго, да развиват уменията и въображението си и да растат щастливо.  

Ето защо в каталога ни за Черен петък за детски играчки ще откриете познати и доказани марки:

·         Приказните дървени играчки на Viga Toys и Janod, Classic World и New Classic Toys, Goki и Woodyland.

·         Изумителните кукли на Asi Dolls, Keel Toys и Tiny Love

·         Прекрасните развиващи играчки на Buba и Melissa&Doug

·         Качествените бебешки играчки на Chipolino, Lorelli и Moni

·         И още, и още…

Изберете играчки според възрастта на детето и според естествените му интереси – така ще му помогнете не само да се забавлява, но и да развива личността си по най-добрия начин.

Разбира се, погрижете се да научите какво пише в писмото за Дядо Коледа, за да видите най-широката и сияеща усмивка на любимото личице.

Черен петък за детски дрехи – през целия ноември

Разбира се, че нашият Черен петък включва и огромен каталог с бебешки и детски дрехи на промоция. При това не какви да са!

Знаете, че Tediko е ексклузивен представител и агент на GUESS за България, така че при нас винаги можете да намерите най-новите колекции на този изумителен бранд на страхотни цени. Е, по време на нашия Черен петък ще откриете и GUESS на промоция!

Колекциите дрехи за деца GUESS винаги се отличават със страхотно качество и елегантен дизайн, така че е лесно да помогнете на едно малко или голямо момиче да се почувства като истинска принцеса в ежедневието си, а едно малко или пораснало момче да изглежда като стилен и чаровен млад господин. Разработени са за деца от 0 до 16 години.

Това определено звучи и като страхотен коледен подарък за тийнейджъри, нали?

Нещо повече, в Черния петък на GUESS ще откриете специални подаръчни комплекти за бебета и деца в красиви опаковки, които да поднесете с удоволствие и без усилия. Марката предлага също така коледни блузи, рокли и комплекти, с които да създадете още повече празнично настроение в дома и в душите на малчуганите.

Освен GUESS, в списъка с детски дрехи на промоция ще откриете и други марки качествени бебешки и детски дрехи като веселите Boboli и закачливите 3 Pommes, които носят в детското гардеробче настроение, комфорт и качество. Разгледайте ги, струват си.

Черен петък за бебешки и детски стоки

Разбира се, в нашия ноемврийски Черен петък ще откриете и промоционални цени на бебешки колички и столчета за кола, на продукти за детската стая, банята или за храненето на бебето. Разгледайте внимателно всичко – със сигурност ще откриете изгодни подаръци не само за децата, но и за техните родители.

Как да пазарувате от Черен петък за детски играчки и дрехи

Не е никак сложно да напълните чувала на Дядо Коледа. Ето какво препоръчваме:

·         Черен петък за детски играчки и дрехи на Tediko ще продължи до 30 ноември включително. Но не чакайте последния ден.

·         Промоциите важат до изчерпване на количествата. Това означава, че е по-добре да поръчате веднага, докато продуктът все още е наличен.

·         Използвайте филтрите, за да настоите прецизно търсене и да откриете по-лесно дрехите или играчките, които да накарат детските очички да блеснат.

·         Направете си регистрация, за да правите пазарувате по-бързо и да проследявате поръчките си всеки път.

И накрая ви пожелаваме да запазите коледното си настроение задълго и да подарите много щастливи усмивки, за да накарате и тази Коледа да сияе от обич и радост.

А сега… е време да сбъднем желанията на послушните деца. Нека пазаруването започне!