Ако мислите, че все още е рано за коледни подаръци, грешите – в Тедико кампанията „Зареди за Коледа през октомври“ вече тече и предлага специални намаления на коледни подаръци за деца, които можете да използвате до края на октомври. Нещо повече, приготвили сме и коледни подаръци за млади родители, с които можете да направите живота им с детето още по-приятен и спокоен.

И тъй като и сами знаете колко е хубаво да поднесете красив, полезен и желан подарък, няма да ви губим времето с общи приказки, а ще ви предложим готов списък с няколко специални коледни подаръци за деца и родители, които можете да закупите на промоция от нашия онлайн магазин. Вижте ги.

Коледни подаръци за бебета

Те са толкова мънички, че едва ли можете да ги зарадвате с нещо конкретно. И все пак има няколко неща, които смятаме за перфектен коледен подарък за дете до 1 годинка.

Дървени играчки от Classic World

Това са красиви, здрави и безвредни дървени играчки, с които детето може да си играе години наред. Сигурни сме, че с веселите си цветове и забавните си предизвикателства те ще станат любими играчки. Освен това, могат да останат като спомен от детството за цял живот.

Мека бебешка играчка Babyono

Ако дървените играчки според вас не са най-добрият коледен подарък за бебе, изберете мека бебешка играчка Babyono, предназначена за най-малките. Те са безопасни и красиви, а в разнообразните им детайли може да има нежно звънче, гризалка, различни текстури и шумолящи елементи, стимулират любопитството и развитието на детето.

Столче за хранене Mamas & Papas

В първата година от живота си детето ще започне да се храни на специално детско столче за хранене. То може да бъде изключително функционално, здраво и красиво, за да се превърне в любимо място на детето и да го стимулира да се храни с удоволствие. А по-късно може да се трансформира в столче за занимания на порасналото дете.

Подаръци за деца от 1 до 2 години

Те са любопитни и активни, но все още има какво да учат за света наоколо. Ето защо в нашия списък с коледни подаръци за деца между 1 и 2 годинки влизат:

Триколка Chipolino

В тази възраст триколката е перфектен заместник на обикновената количка за бърза разходка или за деца, които не спят на открито. Тя позволява на детето да разглежда и е активно, като да върти педалите. В същото време е удобство за родителите, тъй като им позволява пълен контрол. Звучи като перфектен коледен подарък, нали?

Детска тоалетна

Дали детето ще се отучи да ходи по-лесно на гърне, ако има своя собствена детска тоалетна като мама и тате? А ако може да пее, когато е пълна? Е, един коледен подарък детска тоалетна бързо ще отговори на този въпрос. Подозираме, че не само детето ще ѝ се зарадва, но и родителите му.

Кола за яздене 

Скутер, мотор или кола за яздене – това е забавен начин за придвижване на всяко току-що проходило дете, още повече, че някои модели имат дръжка за управление и сенник за разходки. Така че колата за яздене на промоция влиза уверено в нашия списък с коледни подаръци за деца.

Подаръци за Коледа за деца на 2-3 години

Бързи, смели и не особено сръчни – такива са малчуганите на тези години. Затова за тях сме подбрали следните идеи за коледни подаръци за деца с отстъпка:

Баланс колело KinderKraft

След количката за яздене е време за баланс колело. Марката KinderKraft предлага наистина уникални дизайни, съчетани с лекота и издръжливост – точно като за малки палавници, които просто се влюбват в тях. Щом веднъж се научи да балансира на такова колело, детето много бързо ще се научи да кара обикновен велосипед. Така че смятаме тези продукти за съвършени коледни подаръци за деца на 2-3 години.

Екологична плюшена играчка Keel Toys

Серията Keeleco на Keel Toys предлага изумително разнообразие от качествени, екологични и сладки плюшени животни. Те могат да се превърнат в любима играчка за гушкане нощем и кой знае, може да помогнат на детето да се премести без страх в своята детска стая.

Люлка Moni Pilsan

Дори когато детето е у дома в студените зимни дни, то все още ще има нужда от движение. Може да се окаже, че една качествена, сладка и безопасна люлка е перфектното решение на проблема. Тези кончета, мечета или магаренца със или без колелца ще станат любимите коледни подаръци за децата на 2-3 години.

Коледни подаръци за деца на 4-6 години

Повече движение, повече безопасност, но и повече възможности за развитие – малчуганите на тази възраст имат нужда от това. Така че нашите предложения за коледни подаръци за деца включват:

Велосипед HUFFY

Време е за първия истински велосипед на детето и сме сигурни, че Дядо Коледа с радост ще го донесе. В каталога ни има специални предложения за детски велосипеди Huffy с отстъпка само до края на октомври. Вижте ги.

Батут BUBA

Новите ни предложения за коледни подаръци за деца са батутите с марка Buba. Те са големи, безопасни, лесни за монтиране и много подходящи за забавления както за летните дни, така и за зимните вечери. Така че ги включваме смело в списъка на Дядо Коледа.

Детска раница или чанта Guess

За малките принцеси и порастващите господа вълнуващи коледни подаръци биха били и красивите раници и чанти Guess. Те са едновременно модерни, здрави, красиви и толкова много приличат на тези на мама и тате, че децата ги обожават.

Коледни подаръци за деца на всякаква възраст

На каквато и възраст да е детето, винаги можете да го зарадвате с комплект модерни и красиви детски дрехи Guess. От безупречните бебешки комплекти в подаръчна кутия до рокличките за момичета и дънките за момчета; от спортните комплекти до тоалетите за специални случаи – Guess винаги се старае да създава изключително стилни детски дрехи, изработени от качествени материали и с кройки, съобразени с детската нужда от движение и естетика. Колекцията включва както дрехи за бебета, така и за деца чак до 18 години, като дизайните са съобразени с възрастта. И няма дете, което да не ги обожава, така че няма как да сбъркате.

Разбира се, в каталога ни с коледни промоции има още много, много предложения. Така че побързайте да разгледате и напълнете количката с коледни подаръци за децата, преди да е дошъл краят на октомври, когато кампанията приключва.